Petfelt blog

Akoestisch plafond: Verbeter uw ruimte-akoestiek duurzaam en in stijl

Mar 16, 2023
Duik in de wereld van akoestische plafonds van PETfelt en ontdek hoe deze duurzame en stijlvolle oplossing uw ruimteakoestiek kan verbeteren!Laat je inspireren door de veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid van PETfelt. Lees verder en transformeer uw ruimte vandaag nog!

PETfelt montage: van PET flessen tot akoestische oplossing in uw ruimte

Jan 18, 2023
Leren hoe je PETfelt (PETvilt) panelen efficiënt en professioneel kunt monteren? Lees onze blogpost over hoe je gebruik kunt maken van een montagekit of koploze spijkers. Onze experts geven ook algemene aandachtspunten voor de montage en tips voor het bereiken van een prachtig eindresultaat.

Sfeervolle, esthetische en creatieve oplossingen met PETfelt voor interieurontwerp

Jan 17, 2023
Creëer een sfeervolle en esthetische omgeving met PETfelt, een veelzijdig en duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Perfect voor interieurontwerp, met vele mogelijkheden zoals wandtegels, ruimteverdelers, akoestische schermen, lampen en decoraties. Aanpasbaar aan elke ruimte en project.

Verwerken van PETfelt: een vergelijking van de verschillende methoden

Jan 15, 2023
We bespreken verschillende methoden voor het verwerken van PETFelt en geven tips voor het kiezen van de juiste verwerkingsmethode voor jouw project. Van CNC snijden tot lasersnijden, we delen richtlijnen om het maximale uit PETFelt te halen en jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw PETFelt project. 

5 manieren om akoestische problemen in kantoren op te lossen met PETfelt

Jan 12, 2023
Akoestische problemen in kantoren oplossen met duurzaam en esthetisch PETfelt - wandtegels, ruimteverdelers, akoestische schermen, lampen en decoratie voor een unieke en sfeervolle werkomgeving.

PETfelt: opheldering over de verschillende benamingen, petvilt, pet felt, pet vilt, pet-felt, pet-vilt

Jan 5, 2023
In deze blog geven we opheldering over de verschillende benamingen, petvilt, pet felt, pet vilt, pet-felt, pet-vilt. Daarbij onthullen we waarom wij voor PETfelt. gekozen hebben. Als je wilt weten of er verschillen zijn en wat deze verschillen zijn, lees dan snel verder.