5 manieren om akoestische problemen in kantoren op te lossen met PETfelt

Een van de grootste klachten in kantoren is de slechte akoestiek. Geluid kan zich snel verspreiden door open ruimtes, wat leidt tot afleiding en een onprettige werkomgeving. Gelukkig is er een oplossing voor deze problemen: PETfelt (in het Nederlands: PETvilt).

PETfelt is een duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Het is een veelzijdig materiaal, met vele mogelijke akoestische oplossingen. Hieronder beschrijven we 5 manieren waarop je met PETfelt akoestische problemen in kantoren kunt oplossen.

petfelt wandpanelen hexagons

1. Wandtegels van PETfelt

De akoestische wandtegels van PETfelt zijn een perfecte oplossing voor kantoren met harde muren. Ze helpen geluid te absorberen en te verminderen echo's en galm.

2. Ruimteverdelers van PETfelt

Ruimteverdelers: Als je een open kantoorruimte wilt verdelen in kleinere, privé-werkplekken, kun je PETfelt gebruiken als ruimteverdeler. Het materiaal is licht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je de ruimte snel kunt aanpassen aan je veranderende behoeften.

petfelt roomdividers akoestische schermen

3. Akoestische schermen van PETfelt

PETfelt is ook een geweldige oplossing voor het creëren van privé-werkplekken in een open ruimte. Door akoestische schermen te plaatsen, kun je het geluid afschermen en de afleiding verminderen.

4. Lampen van PETfelt

PETfelt is ook een geweldig materiaal voor lampen. De lampen absorberen het geluid en geven tegerlijkertijd een sfeervolle en stijlvolle verlichting af.

5. Decoratie van PETfelt

Als je op zoek bent naar een decoratieve oplossing voor akoestische problemen, kun je PETfelt gebruiken voor decoratie. Het materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en dessins, en kan worden gebruikt om een unieke look te creëren. Het materiaal nodigt uit om creatief te zijn, de eerste bomen en planten van PETfelt zijn al besteld. 

In samenvatting, PETfelt is een ideale oplossing voor akoestische problemen in kantoren. Het is een duurzaam en esthetisch materiaal dat kan worden gebruikt voor wandtegels, ruimteverdelers, akoestische schermen, lampen en decoratie. Zoals je kan lezen en zien, biedt PETfelt een breed scala van toepassingen en kan het aan de specifieke eisen van elke ruimte aangepast worden.

Mocht je interesse hebben in ons PETfelt, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over mogelijke oplossingen in uw interieur.

Terug naar blog